La meva llista de blogs

dimarts, 12 d’abril del 2011

9. Estadis del desenvolupament cognitiu (PIAGET) (individual)


5 comentaris:

  1. Mihaela,està molt chulo, es original i hem raones les teves fites, tot i així cal dir que m'ha agradat més la etapa sensoriomotora que la preoperatòria.

    ResponElimina
  2. Hola Mihaela!
    Veig que ho has fet d'una manera molt original i diferent.
    En quant a cada estadi veig que està tot molt ven diferenciat per parts, remarcant la edat.
    Els subestadis estan molt ven explicats i raonats per tu.
    En conclusió, els estadis que has posat veig que estan molt bé, i tens raó en quant el que tu havies posat i jo no. I l'estil en que ho has posat m'agrada.

    ResponElimina
  3. Hola Michaela,

    primer de tot felicitarte com sempre perque la teva proposta es la mes original visualment, m'ha agradat molt.
    En les fites com tu has dit hem coincidit força, trobo que les descrius molt sutilment, anomenant lo mes important sense ser excesivament llarg.
    En conclusió trobo molt bona la teva proposta :)

    ResponElimina
  4. Mihaela, tengo que decirte lo mismo que te dije en el último trabajo, el hecho de utilizar determinados colores en el texto me dificultan la lectura del mismo. Se que es decisión tuya escoger el color que más te gusta pero haber si escoges otro tipo de colores.
    En cuanto al formato, es original sin embargo, el textgo creo que es muy escueto y podrías haber puesto algún comentario más en cada uno de los apartados justificando más el por qué es importante para tí.
    De todos modos, en general está bastant bien.Pero como te he comentado, podrías mejorarlo poniendo alguna justificación más extensa del motivo de tu elección.

    ResponElimina
  5. Mihaela, M'agrada com ho has presentat. POtser les definicions són una mica curtes però crec que són mol entenedores. Crec que hem coincidit en la majoria de les fites.

    ResponElimina